Professionel udskiftning af vinduer

Er det tid til nye vinduer?

Når vinduerne piver, kulden trænger ind i stuen og varmeregningen brager derudad, så er det måske et tegn på, at du skal have udskiftet dine vinduer.

Hos Tømrerfirmaet Lars R. Christensen tilbyder vi udskiftning af vinduer for private og erhvervskunder i Ringkøbing, Skjern, Herning og resten af Vestjylland.

Skal vi også komme forbi hos dig? 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Spar på varmeregningen

Har du brug for en udskiftning af vinduer eller døre, så er vi den rette samarbejdspartner. Vi rådgiver dig, så du får de vinduer og døre, der passer til lige netop dit hus – om du bor i den flotte og moderne villa eller den store landejendom.

Udskiftning af vinduer er en god investering for fremtiden, da nyere vinduer typisk er mere energivenlige. Med nye vinduer sparer du derfor en del på varmeregningen på den længere bane.

Det kan være fristende at klare arbejdet selv, men vi anbefaler, at du overlader det til de professionelle. Så er du sikker på, at resultatet holder i mange år. 

Få en god pris på udskiftning af vinduer allerede i dag

Hvad venter du på? Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores priser og opgaver, eller indhent et uforpligtende tilbud.

Montering af vinduer er ét af vores mange specialer – og når du lader os stå for opgaven, så slipper du for at bekymre dig om tårnhøje regninger og kolde fingre. Vi står klar til at rådgive dig. 

Vi tilbyder derudover også tagrenovering. Læs mere her

Hos Tømrerfirmaet Lars R. Christensen er vi stolte af at tilbyde brede og alsidige opgaver inden for tømrerfaget..

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til tomrerfirmaetlrc@gmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tømrerfirmaet Lars R. Christensen

CVR​: 30475437

Østbanevej 4, 6950 Ringkøbing​