Tagrenovering der matcher dine ønsker

Vær med i processen fra start til slut

Trænger din ejendom til et nyt tag? Så er Tømrerfirmaet Lars R. Christensen her for at rådgive dig og naturligvis levere et resultat i absolut højeste kvalitet.

Vi ved, at det er en stor og svær beslutning at skulle bestille en tagrenovering, da det ofte er en dyr og omstændig fornøjelse. Derfor vejleder vi dig gennem hele processen fra start til slut, så du føler dig tryg i forløbet.

Vores typiske kunder er private såvel som virksomheder med base i Skjern, Ringkøbing og Herning samt andre vestjyske byer. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din tilfredshed er det vigtigste

En tagrenovering kræver faglig ekspertise. Det er de færreste, der selv kan kravle op på taget med værktøjskassen og svinge hammeren en lørdag formiddag.

Men når du vælger os som din samarbejdspartner, er det næsten som at være med selv. Vi går nemlig utroligt højt op i, at du bliver hørt i processen, uanset hvilke ønsker du måtte have til materialevalg m.m.

Vores ansatte er yderst kompetente, kvalitetsbevidste og overholder alle aftaler, så du ender med at blive tilfreds med resultatet. 

Ring og hør mere om tagrenovering – og få en god pris

Vi ved godt, at det nogle gange kræver lidt ekstra overvejelse at tage hul på en tagrenovering.

Du behøver ikke at tage den endelige beslutning nu, men du er velkommen til at give os et kald, hvis du har brug for rådgivning og vejledning hos professionelle.

Så tager vi en helt uforpligtende snak, hvor vi kan høre mere om din opgave og dine specifikke ønsker til renovering af tag.  Vi tilbyder også udskiftning af vinduer. Læs mere her

Hos Tømrerfirmaet Lars R. Christensen er vi stolte af at tilbyde brede og alsidige opgaver inden for tømrerfaget..

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til tomrerfirmaetlrc@gmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tømrerfirmaet Lars R. Christensen

CVR​: 30475437

Østbanevej 4, 6950 Ringkøbing​