Få en udestue der inviterer naturen ind året rundt

Lad os forlænge din sommer

Drømmer du om et skønt og lyst opholdsrum, hvor solen kan strømme ind året rundt? Med en udestue kan du invitere naturen ind i hjemmet, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter – samtidig med at du sidder indenfor i læ!

Hos Tømrerfirmaet Lars R. Christensen er vi specialister i opførelse af udestuer. Vi hjælper både private og erhvervskunder i Ringkøbing, Herning, Skjern og omkringliggende byer med at realisere deres drøm om en udestue.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din tilfredshed har førsteprioritet

Når du vælger Tømrerfirmaet Lars R. Christensen til opførelse af din udestue, er du garanteret kvalitet fra start til slut. Vores vigtigste fokus er dig som kunde og din tilfredshed, og vi stræber altid efter at imødekomme dine unikke ønsker og krav. Vi tager naturligvis altid højde for dit udeareal, så du får en udestue, der passer perfekt til din bolig.

Med mange års erfaring står vi klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvordan din kommende havestue skal se ud. Vi ved, hvad der virker, og hvad der passer til forskellige boliger.

Kontakt os og få en konkurrencedygtig pris på din nye udestue

Hvis du kunne tænke dig en lys og lækker udestue med montering, så kontakt Tømrerfirmaet Lars R. Christensen for et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål angående priser, materialer og arbejdsproces – og til at høre mere om din opgave!

Hos Tømrerfirmaet Lars R. Christensen er vi stolte af at tilbyde brede og alsidige opgaver inden for tømrerfaget..

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til tomrerfirmaetlrc@gmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tømrerfirmaet Lars R. Christensen

CVR​: 30475437

Østbanevej 4, 6950 Ringkøbing​