Opbygning af træterrasse – skab drømmeterrassen sammen med os

Ønsker du en smuk overdækket terrasse?

Tømrerfirmaet Lars R. Christensen er eksperter i opbygning af træterrasse og hjælper både private og erhvervskunder i Ringkøbing, Skjern, Herning og omegn med at skabe deres drømmeterrasse.

Vi tilbyder en bred vifte af terrasseløsninger, så vi kan med stor sandsynlighed lave noget, der falder i din smag. Byg en træterrasse sammen med os og nyd dine udearealer fuldt ud.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skræddersyede træterrasseløsninger til dine behov

Når du vælger os til at stå for opbygning af træterrasse eller overdækket terrasse hos dig, får du en række fordele. Vi holder altid vores aftaler og leverer kvalitetsarbejde til tiden. Vores kvalitetsbevidsthed sikrer, at du får en ny træterrasse, der er både smuk og holdbar.

Hos os er kunden altid i fokus, og derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at skabe en terrasse, der opfylder dine ønsker og behov. Vi ved nemlig, at hver kunde har unikke ønsker og krav til deres træterrasse. Måske kunne du tænke dig en overdækket terrasse, eller måske drømmer du om en terrasse med læhegn i glas – i så fald er du kommet til det helt rigtige sted, for læhegn og lævægge i hærdet glas har vi særligt god erfaring med.

Vores erfarne tømrere tager højde for dit udeareal og dine ønsker, når de udarbejder design og materialevalg, så du får en træterrasse, der passer perfekt til din bolig eller virksomhed.

Kontakt os for en god pris på opbygning af træterrasse

Er du klar til at tage skridtet mod en smuk og funktionel overdækket terrasse? Kontakt Tømrerfirmaet Lars R. Christensen for et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse og lad os sammen finde den bedste løsning. 

Vi står klar til at hjælpe dig og sikre, at din træterrasse bliver opbygget professionelt og med kvalitet i højsædet.

Hos Tømrerfirmaet Lars R. Christensen er vi stolte af at tilbyde brede og alsidige opgaver inden for tømrerfaget..

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til tomrerfirmaetlrc@gmail.com.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tømrerfirmaet Lars R. Christensen

CVR​: 30475437

Østbanevej 4, 6950 Ringkøbing​